Acerca de

VÅRA ALTERNATIV ATT AVNJUTA ISTÄLLET FÖR ETT JULBORD

 7-RÄTTER 

5-RÄTTER 

7 RÄTTER SOM SERVERAS I FÖLJD MED PASSANDE DRYCK. 

MAGURO TATAKI 

Eldad tonfisk serveras med

ponzu och fermenterad mandarin & en jalapenosalsa

HAMACHI USUZUKURI

Tunna skivor av gulfenad tonfisk serveras med

sesamolja, yuzudressing och forellrom

GYU TARTARE

Råbiff på svenskt innanlår, sojagravad äggula, Karl-Johanmajo

serveras med rostad panko/lök på ett räkchips

KAMO TERIYAKI 

Körsbärsrökt ankbröst serveras med

teriyakisås, lingon och ank-croquette

NISHIN TEMPURA

Tempurafriterad strömming serveras

med japansk remouladsås

HOTATE NO MISO

Pocherad kammussla i grönt tea serveras med

stekt fläsksida, edamamebönor i misobuljong. 

MATCHA SOUFFLE CHEESECAKE

Japansk souffle cheesecake med

matchapulver och varma körsbär

MENYN GÅR ATT AVNJUTA ONSDAGAR-LÖRDAGAR KL 18.30

BOKAS MINST 2 DAGAR INNAN ANKOMST, MEDDELA I BOKNINGEN FÖR VAL AV DENNA MENY.

695KR/PERSON

5 RÄTTER SOM SERVERAS I FÖLJD MED PASSANDE DRYCK. 

MAGURO TATAKI 

Eldad tonfisk serveras med

ponzu och fermenterad mandarin & en jalapenosalsa

GYU TARTARE

Råbiff på svenskt innanlår, sojagravad äggula, Karl-Johanmajo

serveras med rostad panko/lök på ett räkchips

KAMO TERIYAKI 

Körsbärsrökt ankbröst serveras med

teriyakisås, lingon och ank-croquette

NISHIN TEMPURA

Tempurafriterad strömming serveras

med japansk remouladsås

MATCHA SOUFFLE CHEESECAKE

Japansk souffle cheesecake med

matchapulver och varma körsbär

MENYN GÅR ATT AVNJUTA ONSDAGAR-LÖRDAGAR KL 18.30

BOKAS MINST 2 DAGAR INNAN ANKOMST, MEDDELA I BOKNINGEN FÖR VAL AV DENNA MENY.

550KR/PERSON

   NYÅRSMENY                    

En dag alla går och längtar efter, att få fira in det nya året tillsammans med god mat, god dryck i glaset och en trevlig stämning. Hos oss kan du nu få avnjuta en fantastisk 10 rätters som köket har komponerat ihop, medans servisen har satt ihop ett passade dryckespaket som balanserar upp maten och ger er en helheltsupplevelse.

ETT GLAS BUBBEL VID ANKOMST 

OSTRON 

Med tapiokapärla i ponzu 

LÖJROM FRÅN BOTTENVIKEN

På friterat wontonchips 

GUNKAN SUSHI

Med hummer och räkor 

TARTAR PÅ GRAVAD FJÄLLRÖDING

Med avokado och syrat gräddskum

CARPACCIO PÅ PILGRMSMUSSLA 

Med yuzu, new style olja, tobikorom och vårlök

VARM HUMMERSALLAD

Serveras i sitt skal med en het, kryddig dressing

 HUMMER BISQUE SINGAPORE STYLE

 

SUSHI NIGIRI

Med oxfilé 

ASIATISK SURF N TURF 

Oxfilé och humer med rökt vitlökssås som serveras med yaki onigiri

CHOKLADMOUSSE

På kakbotten med rostade sesamfrön och puffat ris. 

1100kr/person 

Dryckespaket 450kr/ person 

För att boka bord, vänligen maila till bella@kaikrog.se 

Sista dag att boka sitt bord, 20 December.